De drumfanfare bestaat al meer dan 70 jaar en in de loop van tijd is er veel veranderd binnen deze tak van Willem Tell. Voorheen was de naam van deze afdeling “Tamboer- en Pijperkorps”, maar door uitbreiding van het repertoire is de naam veranderd naar “Drumfanfare”.

Elke maandagavond wordt er hard geoefend door de leden van de Drumfanfare om een zo breed mogelijk repertoire te kunnen spelen om een zo hoog mogelijk niveau. Door de veelzijdigheid van de stukken is er voor elke leeftijd en ieder lid een favoriet.

Daarnaast verzorgt de Drumfanfare ook een blokfluitopleiding. Deze opleiding wordt geheel gratis voorzien inclusief blokfluit en lesmateriaal. Nadat de opleiding compleet wordt afgerond, zal er gekeken worden naar een vervolg instrument. Er is veel mogelijk binnen de afdeling. Wat nog niet is kan nog komen. De drumfanfare is een afdeling die open staat voor vernieuwing en verfrissing.

Kom eens een keer bij ons kijken of het er voor jou een geschikt en leuk instrument tussen zit! Neem contact met ons op en kijk een repetitie mee op maandagavond.