Schuttersvereniging Willem Tell bestaat uit verschillende afdelingen namelijk de drumfanfare, de schietsport, de vendeliers en een seniorenafdeling. Op deze site is informatie te vinden over deze afdelingen die hun activiteiten houden in ons clubgebouw.

Tijdens het 100-jarige bestaan van de schuttersvereniging, in 1998, is het nieuwe clubgebouw van Willem Tell officieel geopend. Het gebouw is het resultaat van veel vrijwilligerswerk en samenwerking tussen behulpzame bedrijven en particulieren. Het clubgebouw is gebouwd, nadat de vereniging versplinterd door Silvolde een onderkomen moet zoeken en het verenigingsgevoel gewaarborgd moest blijven.

Het gebouw wordt zo multifunctioneel en maatschappelijk gebruikt door verschillende verenigingen, ook buiten Willem Tell. Er is in het verleden gekozen om het gebouw uit te rusten met energiezuinige lampen en bewegingsmelders om onnodig stroomverbruik tegen te gaan. Sinds 2021 zijn er ook nieuwe zonnepanelen op het dak geplaatst om het energieverbruik zo milieuvriendelijk te houden.

Het gebouw bestaat uit een complete en strak ingerichte schietkelder en prachtige bar met vele functionaliteiten, passend bij de verenigingen en activiteiten die het verenigingsgebouw onderdak biedt.